O nama

Odvjetničko društvo Kutleša & Žakula osnovali su 2021. godine odvjetnici Mirko Kutleša i Zoran Žakula.

Osnivači društva ranije su radili u renomiranom odvjetničkom društvu u Zagrebu, u kojemu su stekli iznimno znanje i iskustvo u brojnim granama prava: trgovačkom pravu i pravu društava, rješavanju sporova, obveznom pravu, radnom pravu, zemljišnoknjižnom pravu, stečajnom i ovršnom pravu, postupcima dubinskog snimanja trgovačkih društava te u postupcima otkupa potraživanja.

Naše društvo teži kontinuiranom razvoju i usavršavanju – obojica osnivača završili su poslijediplomski studij (LL.M.) na Sveučilištu Eötvös Loránd u Budimpešti, sa specijalizacijom u području europskog prava i međunarodnog trgovačkog prava.

Naš je cilj pružanje kvalitetne, promptne i sveobuhvatne pravne podrške klijentima u svakodnevnom poslovanju i poslovnom razvoju, upravljanju projektima i rješavanju sporova. U našem poslovanju primjenjujemo interdisciplinarni pristup uz aktivnu suradnju s renomiranim stručnjacima u različitim područjima. Kako bismo postigli najvišu razinu kvalitete, slijedimo dva osnovna načela poslovanja: pružanje inovativnih pravnih rješenja kako bi klijenti ostvarili uspjeh uz poštivanje najviših standarda profesionalne etike.

S obzirom da naše društvo pruža pravnu podršku iz većine pravnih grana, klijentima omogućujemo da na jednome mjestu dobiju odgovarajuće pravne savjete iz svih pravnih područja. Dapače, klijentima omogućujemo i povezivanje sa stručnjacima iz drugih područja nužnih za razvoj njihovoga poslovanja: računovodstvenim servisima, geodetima, arhitektima i projektantima, revizorima, financijskim i poreznim stručnjacima.

U našem radu zastupamo brojne domaće i strane fizičke i pravne osobe, a naši klijenti dolaze iz različitih poslovnih sektora: IT, turizam, građevinarstvo, ugostiteljstvo, kozmetika, transport, financije, zdravstvo, socijalna skrb, pružatelji javnih usluga, otkupi potraživanja.

Članovi našeg tima tečno govore engleski jezik, dok neki govore i druge strane jezike, poput njemačkog i talijanskog. Naše usluge pružamo na području Republike Hrvatske i država članica Europske unije, uz razvijenu poslovnu suradnju s etabliranim odvjetničkim uredima.

kutleša žakula
adresa

Ulica Crvenog križa 18, HR-10000 Zagreb

OIB

12448394088

PDV ID

HR 12448394088

MBS

081396002

Broj računa

HR4223600001102951888